SITE TROUBLESHOOTING


  • Installing Let's Encrypt fails or my site is not encrypted

    • There could be a number of reasons why Let's Encrypt SSL certificates would fail:
      • Make sure you own the domain you are adding
      • Make sure the domain is pointed to the cloud server's nameservers (for DigitalOcean it would be ns1.digitalocean.com, ns2.digitalocean.com, and ns3.digitalocean.com) that you are adding this site to.
      • Make sure there isn't already a site running with this name somewhere else.
      • Make sure you are not creating too many secure sites on this server. Let's Encrypt allows you to create only 5 certificates per hour on 1 server.
  • Let's Encrypt configuration is taking forever

    • If you are adding a secure site for the first time, SSL certificate configuration could take some extra minutes as we create a dhparam file for extra security. Unfortunately, there is no way to know how long it would take - it could take anywhere from 3-4 minutes to 30 minutes or more. But we have never seen it go beyond 10 minutes ourselves.

      Creation of the dhparam file only happens on the first SSL site creation, so you should not see SSL certicates configuration taking too much time every time you add a new site. If it does, let us know and we'll figure it out together.

  • I have other questions or I'm still having an issue

    • We are very sorry that you are still having an issue. Please email us with as much information as possible and we'll sort it out right away.

results matching ""

    No results matching ""